Lidmaatschap 2019

Met uw lidmaatschap ondersteunt u het werk van de Belangenvereniging Zesgehuchten. Als lid wordt u op de hoogte gehouden, hebt u inspraak en kunt u deelnemen aan activiteiten.

De jaarlijkse contributie bedraagt minimaal 2,27 euro. Lidmaatschap gaat per huishouden. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

 

We waarderen het zeer wanneer u dit deze keer nog via de oude weg, storting op ING rekening NL41 INGB 0002 8944 41 ter attentie van Belangenvereniging Zesgehuchten kunt doen.

De meeste banken geven het adres van de storter niet standaard door aan de ontvanger. Daarom verzoeken wij u om u straatnaam, postcode en huisnummer te vermelden in het mededelingen veld bij de overschrijving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bijdrage

  • uw bijdrage voor deze periode. Hier kunt u uw bijdrage voor de Belangenvereniging Zesgehuchten aangeven. Met een bedrag van minimaal 2,27 euro wordt u dit jaar lid. Na bevestigen wordt u doorgeleid naar iDeal. U komt dan in een beveiligde verbinding met provider Mollie. U kiest daar uw betaalwijze.....Op uw afschrift ziet u straks de tussenrekening van Mollie als ontvanger.
  • € 0,00